02

torstai 26. huhtikuuta 2012

Blogi

Piti pistää blogi pystyyn, kun on iskenyt kynsi-innostus. Ja johonkin niitä luomuksia on ylös laitettava, niin miksipä ei tänne.

Ainakin toistaiseksi taiteilen kynsiäni perinteisillä kynsilakoilla ja koristelakoilla. Leimoihin, fimoihin ja muihin tykötarpeisiin en vielä ole tutustunut. (edit. eka fimokokeilu löytyy täältä ja leimailut täältä) Kynnetkin on omat, joten tippejä, geelejä tai muita ei täällä näy.

Ideoita tulee ja menee. Osa niistä on varmasti saanut vaikutteita toisista kynsiblogeista ja muualta netistä. Tarkoitus ei ole kenenkään luomuksia omia, mutta vaikea on enää sanoa minkä idean on mistäkin saanut päähänsä. :)

2 kommenttia:

  1. Blogissasi on nätti värimaailma, mutta ehkä teksti voisi olla tummempaa ja isompaa. Nyt se on ehkä hieman vaikealukuista noin vaaleana. Todella tarkkaan saat vapaalla kädellä suorat viivat! Paljon nätimpiä kuin mitä itse olen koskaan aikaiseksi saanut :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kun sanoit asiasta. Jostain syystä teksti näkyy omalla läppärilläni melko tummana. Korjaan tilanteen saman tien, niin ei tarvitse kenenkään tihrustaa. :D

    VastaaPoista