02

tiistai 29. toukokuuta 2012

13. Jatkoaikamaali

Kävin vanhoja lakkoja läpi tänään. Kaksi lähti roskiin ja kolme sai vielä hitusen jatkoaikaa. Yksi näistä oli Lumene Natural coden musta lakka, jota päätinkin käyttää uuteen maniin. En halunnut koko kynsiä mustiksi joten päädyin ranskiksiin, koristeiksi kukkia ja pisteitä.Käytetyt lakat:

L'oreal - Resist & shine,
base & top coat
Lumene - Rock' N Roll
Pretty Woman - PW41
Lumene - Have fun
Seche ViteKuvatessa tuo musta osoittautui vähän hankalaksi, mutta peilaa se luonnossakin valoa takaisin, joten sinänsä todenmukainen. Tuo Pretty woman on pimeässä hohtava neonlakka, jos herään yöllä niin katsotaan pitääkö paikkansa. 

Totesin jälleen, että täytyisi hankkia oikeita dotting tooleja. Pisteillä saa kaikkea kivaa aikaan, joten välineet ois kiva olla kunnossa. :)

2 kommenttia:

  1. Aaaaws. Tulee mieleeni Minni hiiri <3 Mimax.fi verkkokaupassa on mainioita kynsienkoristeluvälineitä, hyviä dotting tooleja, magno nailsin XL- stamperi ja XL-laattoja. Suosittelen!

    gameofpolish.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä! Kävinkin eilen tutustumassa mm. MiMaxin sivuihin. Päädyin tällä kertaa tekemään tilauksen Sanna Taralta, mutta MiMaxiakin tulee tod.näk. vielä tulevaisuudessa käytettyä. :)

    VastaaPoista