02

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Omituisia tapoja

Sain jokin aika sitten haasteen ihanalta Sulokynnet blogilta. Piristi jälleen mieltä, vielä noinkin kauniilla saatesanoilla. :) Kiitos!

Tehtävä on siis kertoa viisi omituisinta tapaa itsestäsi ja jakaa palkinto viidelletoista blogille eteenpäin. Kauhean vaikeaa keksiä tällaisia, oon niin kovin tavallinen ja järkevä, eihän mulla ole omituisia tapoja. :D No, jotain kuitenkin:

1. Pesen hampaat vähintään kaksi kertaa päivässä, yleensä kolme tai neljä. Ja jokainen hampaidenpesuhan kestää vähintään viisi minuuttia. :)

2. Pelkään ilotulitteita. Kun muut ihastelevat uutena vuotena väriloistoa taivaalla, istun yleensä sisällä kädet korvilla ja verhot kiinni. :)

3. Huolimatta kellon ajasta ja vireystasostani, pystyn nukahtamaan milloin vain lähes heti pään osuttua tyynyyn. :)

4. Rakastan kaikenlaista aivojumppaa ja ongelmanratkaisua. Loogista päättelykykyä vaativat tehtävät (kuten sudoku, hashi, binero ja japanilaiset ristikot) kuuluvat vapaa-aikaani aina kun vain suinkin on aikaa. :)

5. En viihdy korkokengissä. Tunnen itseni liian pitkäksi, vaikka olen korottomana vain  169 cm. :)

Koska olen taas auttamattomasti myöhässä tämän haasteen toteuttamisessa ja eteenpäin laittamisessa, niin tämä on kiertänyt jo monet blogit. Haastan siis kaikki ne (blogilliset) lukijani, joilla tämä haaste ei vielä ole käynyt. :)

1 kommentti: