02

lauantai 20. lokakuuta 2012

54. Pimp the pink

Lokakuun vaaleanpunaisista teemakynsistä oli moneksi... Koska alla olevat lakat olivat hyvässä kunnossa, päädyin hyödyntämään niitä seuraavissakin lakkauksissa. Pyyhin siis varoen leimat pois ja ryhdyin marmoroimaan.

Olen antanut itseni ymmärtää kanssabloggaajien testeistä, että flormarit toimivat mainiosti marmoroinnissa. Pitihän sitä kokeilla. Ja kyllä, pitää paikkansa, jopa holojen kohdalla. :) Ei mitään ongelmia. Lakat levittyivät veteen helposti ja sain tehtyä kuvioita vaivatta vaikken edes pitänyt erityisesti kiirettä. Flormareita siis jatkossakin tähän tarkoitukseen! Tarkoittaa sitä, että taas on hyvä syy käydä ostamassa lisää lakkoja. :DKäytetyt lakat:

Color Club - Base/top coat
Natural Collection - Shimmer pink
Mavala - Minute quick-finish
Flormar - 809
Flormar - 819

4 kommenttia:

 1. Ompas kivan näkoiset pinkit :) Tykkään itse pinkeistä kynsistä

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat! Mäkin oon tässä pyöritellyt sellaista ajatusta päässäni, et kokeilisin vesimarmorointia toisen kerran elämässäni. Vielä tosiaan ollaan suunnittelutasolla kun mua ärsyttää se säätäminen ja sotkeminen jajaja..

  VastaaPoista
 3. Hienosti onnistuneet kyllä, olen vältellyt tarkoituksella sitä sotkuista hommaa. Aina silti tekee mieli taas kokeilla kun näkee näin hienoja lopputuloksia :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille! Riittävän harvakseltaan tehtynä nää on ihan jees puuhaa. :D Jaksaa askarrella suojateipit ja muut härpäkkeet, kun ei liian usein tee. ;)

  VastaaPoista