02

perjantai 26. lokakuuta 2012

56. Kattobileet

Bongasin jokin aika sitten Better Nail Day -blogista H&M:n ihanaisen Rooftop Party lakan. Se oli ehdottomasti pakko saada! :)

Vahinko kyllä, kuten muutkin isot glitterlakat, tämäkin ihanuus oli pieni pettymys. Glittereitä on ylipäätään vaikea saada kynsille, saati että ne saisi tasaisesti tai edes mitenkään fiksusti. Olin jo kuvitellut kuinka kynnet ois just sen näköiset kuin toi lakka on purkissaan. NOT! Jaksais laittaa niin montaa kerrosta, että näyttäis tolta. :)

Mut hei, kyllä tää toimii koristeena ja ehkä joskus vielä sandwichinä. :) Joten ei mikään hukkaostos kuitenkaan... ehkä kuitenkin hyvä, etten innoissani rohmunnut enempää kuin yhden kappaleen. :D

Tein vaaleanpunaiset vinokärjet ja laitoin Rooftoppia vielä vähän erilailla vinoon päälle. Kuva on otettu sisällä mun uudella kirkasvalolampulla. Joutuu vielä vähän säätämään ja kokeilemaan, että saa sen talveksi kuvauskuntoon.Käytetyt lakat:

Gina Tricot - Base coat
Models Own - Soda Pop Pink
H&M Nailpolish - Rooftop Party
Seche Vite

2 kommenttia:

  1. ihana blogi! :) voisitko joskus tehdä postauksen siitä miten teet liukuvärjäyksen? minua ainakin kiinnostaisi kun itse en osaa tehdä liukuvärjäystä :D

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! Laitanpa toiveesi korvan taakse, jos saisin ens kerralla otettua kuvia liukuvärjäyksen teosta. :)

    VastaaPoista