02

maanantai 2. heinäkuuta 2012

24. Puolikuut

Työpaikan kahvipöydälle pyörimään jätetty City-lehden (toukokuun?) kansikuva muistutti, että näitäkin piti kokeilla. Puolikuu -kynsiä on netti pullollaan, väriskaala on valtaisa. Itse halusin tehdä mattapintaiset, joten lakoiksi valikoitui kaksi Golden Rosen Matte velvet lakkaa.

Olen ajatellut, että puolikuut ei olis mua varten, mutta ne näyttivätkin kynsillä aika kivoilta. Menevät siis jälleen kategoriaan "joskus uusiks eri värisinä".

Nämä olivat kynsissä jo ennen holoja, mutta kaiken innostuksen keskellä jäivät postaamatta. :)
Käytetyt lakat:

Gina Tricot - Base coat
Golden Rose - 101
Golden Rose - 105

10 kommenttia:

 1. Kylläpä näyttää toi Matte Velvet 105 erilaiselta sun kuvissa kuin mun kuvissa :D En tunnistaisi samaksi lakaksi. Kivat on:)

  VastaaPoista
 2. Mulle toi 105 oli vähän pettymys, koska kuvittelin sen juuri tuollaiseksi jolta se näyttää sun kuvissa. En sitten tiedä voiko tolla alla olevalla 101:llä olla noin suuri vaikutus sävyyn?!

  VastaaPoista
 3. Aa se ei ookaan kamerasta kiinni! Kokeilepa sitä sitten ihan pelkillään tai jonkun toisen päälle, koska se tosiaan on niin ihana kuin miltä se näyttää mun kuvissa :D Tossa mun kuvassahan se on mustan päällä, mutta mun muistaakseni se näytti ihan samalta kun alla ei ollut mitään.
  Se on oikeasti kyllä ihan paras lakka!

  VastaaPoista
 4. Kyllä tää näytti samalta luonnossakin, joten ei mee kameran piikkiin. :) Jännä, et sulla on kuitenkin musta alla, eikä se tunnu vaikuttavan. Ehkä mulla on joku huonon erän pullo. :/ Mut täytyy antaa sille vielä mahdollisuus. :)

  VastaaPoista
 5. Onko sulla monta kerrosta tossa? Mustan päällekin sai laitta kaksi tai kolme että kunnolla peittyi.
  Mutta ehdottomasti anna vielä mahdollisuus :)

  VastaaPoista
 6. Muistelisin, että laitoin kaksi. Sävy sinänsä ei kerrostamalla muuttunut, mutta tuli tasaisempi lopputulos. :)

  VastaaPoista
 7. Tykkään! SItä en vaan tajua, miten oikein sait noista kuista noin siistit ja tasaiset.

  VastaaPoista
 8. Öh. Vapaalla kädellä nää on väsätty. Itse kun oon rasittavuuteen asti pikkutarkka, niin noiden epätasaisuus ja epäsuhtaisuus jäi harmittamaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa kuvassa näyttää kivalta :D Ite koitin teipin kanssa säheltää. Eihän se pysynyt tarpeeksi hyvin paikallaan. Ens kerralla sitten vapaalla kädellä! :)

   Poista
  2. Mä en kans tuu yhtään toimeen teippien kanssa, joten teen kaiken aina vapaalla kädellä. Tulee mitä tulee, mut hermot edes säästyy. :D

   Poista