02

keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

28. Violettia, mattaa...

... ja harvinaisen tylsää otsikointia. :)

Oli tarkoitus tehdä kultaiset leimailut. Omistan kaksi eri kultaisen sävyä ja ne olis pitänyt saada kynsille. Vaan eipä siitä mitään tullut. Leimaukset ei erottuneet pohjalakasta lainkaan.Nyt vasta tuli mieleen, että olisi pitänyt testata toisin päin. Laitoin nimittäin vaaleamman alle ja tummemman päälle mutta olisiko kääntäminen lienee auttanut...?

Kun kultaiset ei onnistuneet niin halusin tehdä vihreät. Sama homma, ei erottuvia leimailuja. Huoh. Tuumasin sitten, että valkoiselta pohjalta ainakin näkyisi lähes mikä vaan. Valkoinen sai kaverikseen Golden Rosen mattaa violettia. Koko kynnen leimoista tulikin vain puolen kynnen leimaukset ja liiasta kiiltävyydestä hankkiuduin eroon Viva la Divan mattalakalla. Silti tuntui, että jotain puuttui, joten jälleen strassit päälle. Ja tässä lopputulos:Käytetyt lakat:

Gina tricot - Base coat
Mavala - White
Golden Rose - 107
Viva la Diva - 120

+ laatta m83 ja strassit
Huomatkaa auringonpaiste! :) Kynnet tein jo eilen, mutta eilisen kuvat olivat todella synkkiä eivätkä värit näkyneet oikein. Juuri äsken pilkisti aurinko hetkisen, joten ryntäsin ulos napsimaan pari uutta otosta. Nyt siellä taas sataa, mutta tulipahan parempi kuva. :)

3 kommenttia: