02

torstai 5. heinäkuuta 2012

26. Kun kaikki menee pieleen

Kannattaako aloittaa kynsien laittaminen jos ei ole aikaa ja kärsivällisyyttä tehdä sitä kunnolla? Siitäpä saamme tänään hyvän esimerkin.

Ajattelin testata valkoisia tarroja, jotka muuttuvat auringonvalossa vaaleanpunaisiksi, -sinisiksi ja -keltaisiksi. Tai tekivät niin ainakin tarra-arkilla, kynsillä en tuota enää huomannut. :(

Kaveriksi tarroille tein liukuvärjäyksen La Femmen parivaljakolla. Värilliset lakat olivat huomattavasti yhteistyöhaluisempia kuin se taannoinen valkoinen lakka. Mutta siihen jääkin sitten päivän positiivinen anti.

Tein liukuvärjäyksen liian hätäisesti, alle jäävä lakkakerros ei ilmeisesti ollutkaan niin kuiva kuin luulin. Kynnet on täynnä kuplia. :( Ja kun vahinko oli jo tapahtunut, niin mitäpä sitä edes yrittämään. Tarrat kiinni muka kuiviin liukuihin ja kuinka ollakaan tarrat repsottaa sieltä ja täältä.

Tällä kertaa katsellaan oikeaa kättä, koska uskokaan tai älkää, se on vähemmän pielessä kuin vasen. Onhan nää kaukaa nätit... siis tosi kaukaa. :D Jos näillä nyt yhden päivän kehtais...Käytetyt lakat:

L'oreal - Resist & shine, base & top coat
La Femme Beauty - Seashell
La Femme Beauty - Tease
Flormar Supershine - U01

2 kommenttia:

  1. :D Pakko sanoa et sun oikean käden kynnet on ihan melkein samanlaiset kun mun :D Pelottavaa :p No mut kai noi on sun :D:D Joo mut tuli vaa mielee + hienoja lakkauksia sulla ;)

    Mun blogi: mylifeandmynails.blogspot.fi/

    VastaaPoista