02

maanantai 6. elokuuta 2012

35. Lopettamisen jalo taito

Päätin lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja testata kahta uutta lakkaa samalla kertaa. Kyseessähän ovat Color Clubin Metamorphosis ja Fly with me. Kokoelman kaksi vihreää, jotka ovat hyvin erilaiset keskenään.

Molemmat sävyt näyttivät hyvältä kynsillä. Olin jopa positiivisesti yllättynyt Metamorphosista. Etukäteen ajattelin, ettei se ehkä olisi mieleinen tummahkon sävynsä vuoksi.

Koristelu olisi vain pitänyt jättää väliin... tai edes lopettaa ajoissa. Tajusin, että kynsikoristeissani on juuri kahta eri vihreää olevia kukkatarroja, jotka olin saanut tilauksen yhteydessä. Nehän piti sitten ehdottomasti saada kynsille. Ja jotta koristeleminen ei vahingossakaan olisi jäänyt tähän, niin teinpä vielä kärjet toisiin kynsiin. En voi sanoa tykänneeni lopputuloksesta, mutta siedin näitä kaksi päivää. :)Käytetyt lakat:

Color Club - Base/Top coat
Color Club - Fly with me
Color Club - Metamorphosis

+ tarroja

5 kommenttia:

  1. Näyttääpä ne kivoille yhdessä!! Mulla myös nuo molemmat ja Metamorphosis näytti paljon sinisemmältä kuvassa (cesarssilta tilattu)..Olikin sitten pienoinen pettymys kun pullon käteeni sain mutta ehkä sitäkin saa kulutettua kun yhdistelee muihin :)

    VastaaPoista
  2. Tosi hienot mun mielestä! ihanat värit, kimaltelee kivasti :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos molemmille! Värit on todella kivat ja tosiaan sopivat hyvin yhteen, jotenkin koristelut ei vaan olleet mun mieleen. Mut aina ei voi voittaa... :D

    VastaaPoista