02

sunnuntai 26. elokuuta 2012

40. Häähumua

Viime viikonloppuna oli Rakkaan kummityttöni häät. Hänet on kastettu rippipäivänään ja sain suuren kunnian olla yksi kummeista. <3 Tuosta päivästä on tultu pitkälle ja nyt oli aika tanssia häitä.

Tällaisenä kynsiholistina piti tietysti tehdä jotkut päivään sopivat kynnet. Kuinkas muutenkaan... Lakaksi valikoitui hiljattain ostamani Classicsin Metallic -lakka, joka oli ihanan vaaleanpunainen. Päälle koko kynnen sydänleimat ja päivän kynsilook oli valmis.

Tuo Classicsin pullo muistuttaa todella paljon Golden Rosen pulloja. Itseasiassa kuvittelinkin sen olevan GR:n lakka, mutta missään ei tuota nimeä kyllä mainita. Osaako joku sanoa kenen lakkoja nämä Seppälöissä myytävät Metallic -lakat todella ovat?


Käytetyt lakat:

Gina tricot - Base coat
Classics - Metallic 02
Konad - White
Konad - Top coat

+ laatta Bm317Joku voisi myös vinkata jos tietää hyviä kikkoja metallilakkojen kuvaamiseen. :) Vaikka otin monta kuvaa, käänsin ja väänsin kättä eri asentoihin ja kuvasin vuoroin varjossa ja auringossa niin jokaisessa kuvassa näkyvät nuo kirkkaat heijastumat kynsillä. Toisaalta, näkyväthän ne juuri tuollaisina luonnossakin, joten sinällään kuva ei huijaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti