02

tiistai 21. elokuuta 2012

39. Melkein sandwich

Ostin viikko sitten Seppälän alesta mm. Wet and Wildin Party of five glitters -lakan. Olisin halunnut tehdä sandwichin, mutta lakkavarastostani ei tietääkseni löydy yhtäkään jellyä.

Kävin Kicksistä kyselemässä vaihtoehtoja, mutta eivät ne siellä edes ymmärtäneet mikä jellylakka on. Saattaa kyllä olla, etten osannut kovin hyvin selittäkään. :)

Mutta kuten näette, tämä nyt ei sandwich ole hyvällä tahdollakaan vaan kaipaa kipeästi päällimmäistä kerrosta. Kertokaa mulle hyviä jellylakkoja (tai muita päälimmäiseksi kerrokseksi sopivia lakkoja).




Käytetyt lakat:

Gina Tricot - Base coat
La Femme Beauty - White
Wet and Wild - Party of five
Seche vite

6 kommenttia:

  1. itse olen laittanut ranskikseen käytettäviä lakkoja. essien nuden värinen lakka toimii minulla hyvin :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat kynnet!

    OPIn tämän kevään New York City Balletin kokoelmasta kaikki käy (ei tietenkään se glitter) ja viime vuoden Femme De Cirque -kokoelmasta myös käy kaikki. Tai Texas -kokoelman sorbetit.

    VastaaPoista
  3. Paras jelly sandwitcheihin on kyllä ehdottomasti OPI:n Don't Touch My Tutu!. Se on tosta Tuitun mainitsemasta New York City Ballet -kokoelmasta :))

    VastaaPoista
  4. Kiitos vinkeistänne! :) Täytyy etsiä käsiinsä joku tuollainen. :) Lisää vinkkejäkin saa laittaa, otan ilolla vastaan.

    VastaaPoista
  5. Periaatteessa mikä tahansa sellainen lakka käy, joka ei ensimmäisellä kerroksella peitä juuri mitään. Ei siis ole pakko olla jelly, vaikka kieltämättä niillä saa mun mielestä kivoimman lopputuloksen :) OPIn ballet-kokoelman lakkoja käytän minäkin. Tilasin ko. kokoelman minilakkasetin kokeeksi ja olen ollut tyytyväinen, pitänee seuraavaksi tilata täysikokoisia pulloja :)
    p.s. kiva saada sinut lukijaksi :)

    VastaaPoista
  6. Mulla ei juurikaan tuollaisia peittämättömiä lakkoja ole, kun normikäytössä niihin menee vaan hermo. :D Mainittuja OPIn lakkoja en toistaiseksi ole paikallisista kaupoista löytänyt. Seuraavaksi turvaudun aina yhtä luotettaviin nettikauppoihin. :)

    VastaaPoista