02

maanantai 11. kesäkuuta 2012

16. Sarjatestausta

Eilen piti laittaa uudet kynnet, mutta sairastelun takia lakkaus ei ollut päällimmäisenä mielessä. Yöllä on kuitenkin ollut parantava vaikutus ja tämä päivä on menty melkoisen hyvissä voimissa. Päätin sitten järjestää vähän tekemistä kynsien merkeissä.

Testauskohde nro 1 oli Lumenen Gloss & care -sarjan Strenghtening base coat. Tuo on calciumia sisältävä aluslakka, joka on hennon vaaleanpunaisen sävyinen niin pullossa kuin kynnellä. Katsotaan jos tästä olisi apua kynsien lohkeiluun.

Aluslakan jälkeen levitin kerroksen Models Ownia, jotta lakkaus saisi väripohjan.

Testauskohde nro 2 onkin sitten tekemäni liukulakkaus. Se on tehty tämän tutoriaalin mukaan. Pidän tavasta erityisesti, koska kahden lakan rajasta tulee hyvin häilyvä. Tulen varmasti käyttämään tätä tekniikkaa toistekin.

Testauskohde nro 3 ovat tilaamani fimot. En ole aiemmin käyttänyt fimoja, joten niiden maailma on minulle tuntematon. Laitoin liukulakkauksen päälle kerroksen flormarin supershinea, johon kiinnitin fimot. Kaiken kruunuksi secheä ja avot, kesäiset kukkaiskynnet ovat valmiit.

Käytetyt lakat:

Lumene - Base coat
Models Own - Lemon sherbet
Mavala - Lemon cream
Mavala - Fresh melon
Flormar - U01
Seche vite

+ fimoja


Saa nähdä kauanko fimot pysyy paikallaan. Yritin painella ne huolellisesti kiinni joka kulmasta, mutta ainakin nuo keltaiset olivat sen verran paksumpia yksilöitä, että eivät taipuneet aivan täydellisesti kynnen muodon mukaan.

2 kommenttia:

  1. Tosi onnistunut liukuvärjäys! Ei yhtään näy rajaa!

    VastaaPoista
  2. Eikö olekin?! :D Tekniikan lisäksi värien sopivuudella on varmasti tekemistä asian kanssa. Mutta tätä ehdottomasti täytyy kokeilla toisillakin väriyhdistelmillä. :)

    VastaaPoista