02

perjantai 29. kesäkuuta 2012

23. OMG... Holoholoholo 2

Kuten tuossa edellisen postauksen kommenteissakin totesin, niin minulla ei ole muiden merkkien holoja lakkakokoelmassani. En siis osaa sanoa kuinka nämä kyseiset Flormarit/Kone helsingit pärjäävät suhteessa muihin vastaaviin.

Itse ainakin olen tyytyväinen. Holoefekti on näkyvä, jopa sisätiloissa. Auringossa tämä pääsee sitten kaikkiin oikeuksiinsa.

Lakka on helppo levittää. Kerroksia laitoin kaksi ja jälki on peittävää. Kuivumisaika ei ole mitenkään mahdottoman pitkä ja lopputulos on mukavan kiiltävä.

Käytetyt lakat:

Gina Tricot - Base coat
Kone helsinki - 814
Lumene - Rock' N Roll

En halunnut peittää kaunista lakkaa raskailla koristeluilla, mutta jotain piti saada.

Tartuin dotting tooleihin ja aloin pilkuttaa. Peukalo toimi testikyntenä ja onnistui mielestäni loistavasti.

Muut eivät sitten olleetkaan ihan yhtä loisteliaita. Lisäksi peukaloissa näyttäisi olevan enemmän pisteitä kuin kaikissa muissa kynsissä. Hups. :D

Otin paljon kuvia, mutta osaan holoa ei tullut lainkaan näkyviin. Aikani vaihtoehtoja tuijoteltuani en enää tiennyt mikä kuva kertoisi eniten, joten laitoin useamman.

4 kommenttia:

 1. Ei ei! Ei enää holoja :D Mun rupee tekeen niitä mieli ja a) en löydä niitä ja b) mun on tarkotus olla ostolakossa :D
  Mageeeet!

  VastaaPoista
 2. Joo-o... ei ollut mun ostoslakosta tietoakaan kun näistä kuulin. :) Mut eiköhän tässä seuraavaksi malta jo laittaa jotain muutakin, niin eivät kiusaa liikaa. ;D

  VastaaPoista
 3. Tosi kivat holot!

  Mä olen kans lakka-lakossa... Juhannuksesta syntymäpäivääni (syyskuun loppuun) eli kolme kuukautta. Alkoi jotenkin mennä harrastus enempi uuden ostamiseen kuin uuden kokeilemiseen päin ja päätin ottaa pienen aikalisän. Miehelle murehdin sitä, että eikös nyt tule sitten noita holoja joka paikkaan ja mä en voi niitä ostaa, ni hän vaan totes että ei kai ne nyt näin vähänksi aikaa vaan tule myyntiin=) Eli uskon että niitä saa sitten vielä syksylläkin!

  Nuo pilkkukoristelut on tosi kivat, olen itse kokeillut kans koristella tuohon tyyliin ja tykkään kovasti=)

  VastaaPoista
 4. Luulisi, etteivät nämäkään mitään kausituotteita ole, joten etköhän vielä ehdi. :)

  VastaaPoista