02

maanantai 25. kesäkuuta 2012

21. Vaaleanpunainen unelma

Juhannuksena lakkasin äitin ja kaverin kynnet, kuvaaminen vain unohtui. Mutta käytin kaverin kynsiin Konadin kuplakuviota ja se oli niin kivan näköinen, että piti tänään laittaa omiinkin kynsiin. :)

En edes yrittänyt kohdistaa näitä kuvioita samalle kohdalle joka kynnellä. Kuvio antaa mukavasti anteeksi kynsien erilaisuuden. Ja koska en halunnut lopettaa pelkkään leimaamiseen, niin tämä sopi hyvin jatkokoristeluun.

Laitoin nimittäin jokaiseen kynteen lisukkeeksi vaaleanpunaisen helmenpuolikkaan aina yhden kuplan kohdalle. Kyseiset helmet on ostettu ihan Tiimarista, eivätkä ne oikeastaan ole kovinkaan puolikkaita.

Kuvan värit on huonot, kun unohdin kuvata tämän tuolla ulkona. Mutta katsokaa vaikka sivuprofiilia, melkoisia Mount Everestejä nämä ovat. Saa nähdä montako niistä on jäljellä aamulla.


Käytetyt lakat:

Lumene - Base coat
Wild & Crazy - Sylva
Seche Vite
Viva La Diva - 106
Konad - Top coat

+ laatta M85, helmet


Peukalo näyttää pahalta koska sen helmi lähti jo kertaalleen irti. Paikkailen sen ja mahdolliset muut karkailijat suihkun jälkeen.

En tiedä onko nämä ihan mun tyyliset kynnet. Olisi ehkä pitänyt lopettaa ajoissa ja jättää helmet laittamatta. ;) Toisaalta jollain kierolla tavalla tykkään näistä. En osaa päättää.

2 kommenttia:

  1. Onpa hempeät:) Hyvät noi isot pallurat sivukuvassa :D

    VastaaPoista
  2. Joo-o, hempeät on. :) Yllättävää kyllä kaikki helmet on pysyneet toistaiseksi paikallaan.

    VastaaPoista