02

torstai 21. kesäkuuta 2012

20. Neon

Leikkituokiosta lopputuloksena ihka ekat leimaukset mun kynsille. Jätin vielä nuo uusimmat lakkahankinnat rauhaan... tai no okei, kokeilin sen verran, että kyllä niillä tullaan leimaamaan. :)

Mut ensin hitusen vanhempi kotiutuja, Konehelsingin neonpinkki lakka. Tiesin, et haluan jatkaa ranskislinjaa ja tuo neon suorastaan huuti kaverikseen tummia leimauksia. Tuumasta toimeen siis.

Ylimääräiset lakat lähtivät laatalta vaivatta, kuva siirtyi leimasimeen ja siitä jälleen kynnelle ilman ongelmia. Ainoastaan kuvion kohdentamisessa oli vähän häikkää. Jostain syystä etenkin oikean käden pikkusormi ei meinannut millään tulla oikein. Mulla on varmaan hahmotuksessa jotain vikaa. Joutui mallaamaan ihan tosissaan ennen kuin tajusin miten päin sitä stampperia kuuluu pitää, että onnistuu. :D

Mutta oon tyytyväinen lopputulokseen, ensimmäiseksi kokeiluksi erittäinkin onnistuneet.Käytetyt lakat:

Lumene - Base coat
Kone Helsinki - N008
Konad - Tummansininen
Konad - Top coat

+ laatta M36Tuo tummansininen näyttää mielestäni kyllä aivan mustalta. En sitten tiedä jos laittaisi vierekkäin molemmat, että olisiko ero huomattava. Yllättäen neonlakka osoittautui kuvatessa vähän hankalaksi. Mutta kun käänsi kamerasta riittävästi kirkkautta ja tassun kohti taivasta, niin alkoi onnistua.

Nyt toivotan Hyvää juhannusta kaikille!

2 kommenttia: