02

torstai 14. kesäkuuta 2012

17. Sininen on taivas

Olen muutamaan kertaan kokeillut ostamaani Isadoran graffitilakkaa, mutta en ole saanut sitä toimimaan. Tänään päätin antaa sille vielä mahdollisuuden... Toisin sanoen olin laiskalla tuulella eikä tarkempi taiteilu juurikaan napannut.

Edellisten kokeiluiden takia olin hieman skeptinen lopputuloksen suhteen. Aikaisemmin on nimittäin käynyt niin, että pohjalakka halkeili graffitin mukana ja jätti kynteen todella rumia kaljuja kohtia. Tai sitten graffiti kuivui todella epätasaisesti. Puolet kynnestä saattoi olla yhtä ja samaa "laattaa" ja sitten vieressä on pienen pientä silppua. Tai vaihtoehtoisesti graffiti ei halkeillut juuri lainkaan.

Tällä kertaa lakka ... vai pitäisikö sanoa lakkaaja ;) ... toimi hieman paremmin. En tiedä vaikuttaako lakan glitter sen toimivuuteen, mutta ainakaan tämä yksilö ei täysin ole onnistunut vakuuttamaan.
Käytetyt lakat:

Lumene - Base coat
Mavala - Blue mint
Isadora - Mad blue
Vasemman käden kynsissä olleet teepussipaikat pettivät tänään lopullisesti. Edellisiä lakkoja poistaessani kynnet lohkesivat käsiin. :( Lyhensin kynsiä (taas) ja yritin saada niistä järkevän muotoiset. Mutta tällä kertaa katsellaan kuitenkin oikeaa kättä. :)

6 kommenttia:

 1. Tuo pohjalakn halkeileminen ja "vetäytyminen" graffitilakan mukana on erittäin tuttua :D Niin käy yleensä aina CC:n lakkojen kanssa.

  Itse aina puhallan kynteen, kun olen graffitilakan levittänyt, niin se alkaa lohkeilemaan heti :)

  VastaaPoista
 2. Ompas kauniin värinen tuo crackle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans tykkään. Luonnossa tuo pohjalakka on vaaleampi, joten crackle pääsee vielä paremmin oikeuksiinsa. :) Haluaisin tän saman vaaleanpunaisena, mutta en löydä sitä mistään.

   Poista
 3. Tosi nätin väriset lakat. Noi on vähän hankilia aina noi lohkeilut. Tykkään enemmän OPIn shattereista, koska Isadorasta tulee aina pientä silppua OPIin verrattuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua ei niinkään haittaisi pieni silppu... varsinkaan kun kynnet ei nyt ole järin pitkät. Enempi haittaa se, ettei lakka sit oo kaikkialta pientä silppua. :)

   Poista